top of page
Lutherse Kerk Nieuwstad.jpg

in 60 verhalen

Historisch Weesp

Verhalen die samen een mooi beeld schetsen van de rijke en boeiende geschiedenis van dit mooie Vechtstadje, ooit dé jeneverhoofdstad van Nederland maar ook bekend door het Weesper porselein, het eerste porselein dat in Nederland werd gemaakt.

Het boek 'Historisch Weesp in 60 verhalen' is gemaakt ter ere van de tienjarige samenwerking tussen Historische Kring Weesp en Enter Media. Een uitgelezen moment om de mooiste verhalen uit het Historisch Weesp magazine te bundelen in een boek dat gelijk de bezegeling is van een unieke samenwerking.  Want mooier kan het niet: op de actuele nieuwssite WeesperNieuws Extra en in de weekkrant WeesperNieuws van Enter Media staat het nieuws dat strak de historie van Weesp is.

Bestel het boek en geniet van de mooie historie verhalen die Weesp te bieden heeft!

HKW boek shutterstock_228790798 kopiëren.png

BOEK BESTELLEN

Bestellen

Historisch Weesp in 60 verhalen

HKW boek shutterstock_228790798 kopiëren.png

€ 25,95

Ik wil dit boek bestellen voor € 25,95 (excl. verzendkosten).

EXTRA

MIS NIKS.
LEES ALLES.

Als lid van WeesperNieuws Extra hoef je niets meer te missen. Je hebt 24/7 toegang tot alle artikelen, ontvangt dagelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws en ontvangt elke maand het Extra magazine in de bus waar je de tien beste artikelen van de maand nog eens terug kunt lezen.

 

Op deze manier blijf je altijd betrokken bij Weesp.

 

Daarnaast profiteer je van exclusieve ledenaanbiedingen en verdien je je lidmaatschap dubbel en dwars terug.

 

Meer weten?

Lees hier alles over een Extra lidmaatschap.

mockup extra magazine vierkant nov21 klein.jpg
WN Extra liggend RGB.png

Historische Kring Weesp

De Historische Kring Weesp, kortweg HKW, is een actieve vereniging die ruim

660 leden telt. De HKW heeft als doel het bevorderen van de belangstelling voor en het bestuderen van de geschiedenis van Weesp en omgeving.

HKW mockup banner Extra magazine kopiëren.png

Als lid van HKW heeft u toegang tot de beeldbank, ontvangt u twee keer per jaar het magazine ‘Historisch Weesp’ en kunt u tussen oktober en april vijf avonden een presentatie bijwonen.

Betrokken bij Weesp en geïnteresseerd in de geschiedenis van onze mooie stad? Dan is een lidmaatschap van de historische kring echt iets voor u.

HKW
bottom of page